hvg.hu Sport

Hosszúék csobbantak egyet az új vébécsarnokban - videó

Hosszú Katinka, Gyurta Dániel, Cseh László, Verrasztó Evelyn és több más magyar úszóbajnok is kipróbálta kedden a Duna Aréna, azaz a nyári vizes világbajnokság központi létesítményének bemelegítő medencéjét.

hvg.hu Gazdaság

Új sikercégek újíthatják fel a Komjádit a világbajnokságra

A közbeszerzési tenderen két olyan vállalkozás nyert, amelyet az utóbbi időben egyre gyakrabban bíznak meg az állami szereplők különböző építési munkákkal. Bár nem Mészáros Lőrincről van szó, de az egyik cég nem teljesen független Mészáros köreitől.

hvg.hu Vállalkozás

22 milliárdért épült a pesti Duna-partra a vizes vb-s monstrum - és fillérre el kell vele számolniuk

Első fokon úgy döntött a bíróság, hogy az Orbán Viktor barátjának érdekeltségébe tartozó Market Zrt. köteles kiadni a 48,7 milliárd forint összértékű, Dagály-környéki beruházás részletes adatait az Indexnek. Korábban üzleti titokra hivatkozva tagadták meg a költségvetés és az alvállalkozói szerződések kiadását.

hvg.hu Itthon

7 pontban ment neki Gyárfásnak Hosszú Katinka, Gyurta, Kapás és a Verrasztó testvérek

Vessenek véget a függőségen, kiszolgáltatottságon alapuló úszószövetségi rendszernek, és mondjanak végre le - szorgalmazzák a hétpontos nyilatkozat aláírói, miután a hétvégén egyeztettek a helyzetről. A nevüket vállaló úszók új vezetést, egységes elveket követelnek, hogy a 2017-es hazai vizes vb-n minél eredményesebben szerepelhessen a csapat.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk