hvg.hu Gazdaság

És akkor mekkora ciki lenne, ha a Heineken pénzelné Felcsútot

Hiába erősítettek Parraghék, a Polt házaspár kapja a legtöbb állami fizetést. A kormány folytatta ádáz harcát a Heineken és a tao-pénzek átláthatósága ellen. A Yummber bukása legalább akkora abszurd, mint a csokis pizza. Ez a hvg.hu heti összefoglalója.

Sztojcsev Iván Gazdaság

Mit tud az új csodauszoda? Bejártuk a Duna Arénát

Aki profi úszó, első látásra beleszerethet az új Duna Arénába. Akinek a gyereke tanul ott úszni, az is – miután kidühöngte magát, mennyire nehéz odajutni. Azt is kíváncsian várjuk, hogy a nagyközönség mennyit fog visszakapni a lebontott Dagályból.

MTI Gazdaság

Hidat építenek a Rákos-patakra

A Népfürdő utcánál építenek gyalogos- és biciklishidat a patak fölé 308 millióból, hogy biztosítsák a bejutást a vizes vb-re – közölte BKK és a Fővárosi Önkormányzat.

Hercsel Adél Kult

Réz András: A hatalomiparnak csupán szurkolók kellenek, nem felnőtt emberek

Magyarországon a politika már távolról sem fedi a közügyeket, mert a politikusok csak azzal foglalkoznak, hogy a hatalmat miként lehet megszerezni, átváltani pénzre, majd a pénzt újra hatalomra, és így tovább - állítja Réz András. Az új könyvvel jelentkező esztéta szerint ma a digitális, második kádárizmusban élünk, ahol még a nagy közpénz-eltulajdonítási projektek is történelmi neveket kaptak. Interjú.

hvg.hu Gazdaság

Ennyit keresnek a 2017-es úszó-vb vezetői, a szerződések is nyilvánosak

A Bp2017 Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója bruttó 1,2 millió forintot keres, a többi vezető bére bruttó 800 ezer és 1,1 millió forint között mozog – derül ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárának írásbeli válaszából, amelyet az MSZP-s Mesterházy Attila kérdéseire adott. Fónagy János azt is nyilvánosságra hozta, hogy a jövő évi vizes vb-ért felelős társaság milyen cégekkel, milyen értékű szerződéseket kötött.

Dercsényi Dávid Itthon

Az eddigieknél is sokkal drágább lesz a budapesti vizes vb

A jövő évi költségvetés tervezetében újabb 12 milliárdos tétel bukkant fel a vizes vb költségeire, ezzel akár már 76 milliárdnál is járhat a jövő évi sportesemény büdzséje. Aki ennek leginkább örül: Gyárfás Tamás és Garancsi István.

hvg.hu/MTI Itthon

Megszabadul Mekk mester photoshoppolta plakátjaitól a vizes vb

Új logót, új plakátterveket készített a 2017-es világbajnokságnak a Krea iskola grafikus hallgatója. A tervek ismerősek lehetnek az internetről. A vizes vb-t szervező cég szerint a három hete bemutatott és sokat kritizált arculat csak ideiglenes volt.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk