MTI Itthon

Fertelmes zsidózás a Magyar Szigeten: összeült a nemzetbiztonsági bizottság

Az augusztus eleji Magyar Sziget rendezvényen elhangzott kijelentésekkel kapcsolatban tartott rendkívüli ülést csütörtökön a nemzetbiztonsági bizottság, amely meghallgatta a Belügyminisztérium, a Terrorelhárító Központ (TEK) és az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) beszámolóját. Az MSZP nem elégedett az ülésen elhangzottakkal, az LMP szerint kielégítő tájékoztatást kaptak, a Jobbik szerint pedig "fölösleges ezen ennyit rugózni".

MTI Világ

Nyíltan zsidózik a maláj kormánylap

"Külföldi zsidó csoportok" le akarják rombolni Malajziát, és ők finanszírozzák a választási reformokat követelő tüntetőket - állította a malajziai kormány félhivatalos lapja hétfői számában.

MTI Itthon

Parlamenti zsidózás: Novák Előd nem kér bocsánatot a szóvivő szerint sem

Nem kér bocsánatot Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselő az egyházügyi törvény vitájában tett kijelentéseivel kapcsolatban, amelyek hétfőn késő este hangzottak el a parlamentben – ezt mondta kedden újságíróknak a Jobbik szóvivője is. Mirkóczki Ádám hozzátette: ha a jövőben a hasonló kijelentéseket pénzbírsággal szankcionálják, akkor a Jobbik fizetni fog. Novák Előd már a hétfői ülésen sem kért bocsánatot.

Sebők János Vélemény

Dr.Lenhardt zsidózik, Kövér, Schmitt hallgat, csak Csányi szólal meg

Ha csak egyetlen egy parlamenti képviselő lett volna, aki feláll, s azt mondja, hogy elég, s ezt a mocskot nem hallgatja tovább! De nem volt! Ami nemcsak a magyar parlament, de mindannyiunk szégyene. Dr. Lenhardt Balázs, jobbikos képviselő ugyanis június 6-án szót kért a parlamentben és zsidózott egy jó nagyot.

Frenyó Anna (Berlin) Vélemény

Kilenc és fél zsidó - avagy kit járattak le Berlinben?

Heller Ágnest pécézte ki egy németországi magyar egyesület tiltakozása célpontjául, kihasználva a lehetőséget, hogy a filozófus is részt vett a berlini Tageszeitung hétvégén tartott médiatanácskozásán. Az MTV Híradó is beszámolt róla, hogy botrány tört ki – de arról nem, hogy ez nem Heller Ágnest, hanem támadóit járatta le. Helyszíni beszámoló.

hvg.hu Itthon

Fischer Ádám: nem Bayer Zsolttal van bajom, hanem a Fidesszel

Fischer Ádám a Heti Válasznak adott interjújában elmondta, nem érti, hogyan lehet valaki a kormánypárt megbecsült tagja, aki olyanokat ír le, mint Bayer Zsolt. Ha egy MSZP-s azt írná, túl kevés papot öltek meg Recsken, az tagja maradhatna-e az MSZP-nek? - teszi fel a kérdést Bayer egyik korábbi cikkére utalva.

MTI Itthon

A Jobbik szerint Izraelnek nincs helye az EU-ban

A Jobbik szerint Izraelnek nincs helye az Európai Unióban, mivel "Európa, az európaiaké, Izrael pedig nem európai ország" - mondta Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke kedden, a parlament épületében tartott sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Tech

Mementó 1920: hazai koncentrációs táborok és zsidózó kampány

Kilencven évvel ezelőtt, 1920. január 25-én és 26-án választott nemzetgyűlést Magyarország. A kétnapos szavazás előtt a tiszti különítmények gyilkoltak, kormányon lévő szocdemeket tartóztattak le. Az országban heves zsidózás folyt azok részéről is, akik évekkel korábban összeugrasztották a nemzetiségeket, és így a történelmi Magyarország felbomlását idézték elő.

Helyi érték

Zsidózás a rajkai testületi ülésen

„Össze kellene tépnünk (a költségvetést), beülni az autóba és a Kossuth utcai zsinagógát kifüstölni" – hangzott el egy rajkai képviselő szájából a legutóbbi testületi ülésen – írja mai számában a Kisalföld.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk