hvg.hu Egyéb

UNIQA SafeLine – gépjármű-biztosítás, amely életet menthet (x)

Autóba szerelt ütközésérzékelő, pánikgomb és a nap 24 órájában rendelkezésre álló asszisztencia központ gondoskodik arról, hogy szükség esetén a lehető leghamarabb megérkezzen a műszaki és orvosi segítség. A nyugodt vezetés élménye mellett jelentős díjkedvezményt is kapnak a SafeLine-t választók.

hvg.hu Egyéb

Szabaduljon meg cége fölösleges terheitől! - Megoldások kicsiknek és nagyoknak (x)

„A vállalkozás vezető beosztottjaként sok megbeszélésen kell részt vennem. A naptáram lassan egyre jobban hasonlít egy szabásmintára, a megbeszélések, találkozók időpontjának átrendezése miatt, ami jelentősen megnehezíti az eligazodást benne. Elektronikusan nem lehetne mindezt egyszerűen és áttekinthetően kezelni?”

hvg.hu Egyéb

Megszólal a Capital Partners (x)

A PSzÁF vizsgálatot folytat a CAPITAL PARTNERS a.s (CP) tevékenységével kapcsolatban. A vizsgálat elindításának közzétételét követően több félreérthető híradás látott napvilágot a médiában. Ezért megpróbáljuk a tisztánlátás kedvéért csak a tényeket közzétenni.

hvg.hu Egyéb

Ingyenes honlap kisvállalkozásoknak (x)

A Budapest Bank E-bónusz csomagja a kedvező számlavezetési tarifákon kívül díjmentes céges weboldal elkészítését és annak egy éves üzemeltetését nyújtja az 50 millió forint alatti éves árbevételű cégeknek.

Egyéb

Fedezze fel az üzleti analitika világát! (x)

A pénzügyi világválság kirobbanása óta a legtöbb vállalatnak még erősebb hatékonysági kényszerrel és egyre kiélezettebb versenyhelyzettel kell szembenéznie. Míg egyes piaci szereplők a túléléssel vannak elfoglalva, mások már új szegmensekre terjeszkednek. A változó körülmények változó stratégákat követelnek meg, amelyekhez nélkülözhetetlen az üzleti analitikai megalapozottság.

Egyéb

Szürkehályog: volt, nincs! (x)

A szürkehályog a szemlencsében jelentkező homályosodás, amely napjainkra már nem csak az idős korosztályok betegsége. A kisfokú, vagy korai, általában mindkét szemen jelentkező elváltozások még nem befolyásolják a látást, de szemészeti vizsgálattal már kimutathatóak. Ahogy a homály fokozódik, egyre romlik a látás, mely szemüveggel, vagy gyógyszerek cseppentésével nem javítható.

Egyéb

Miért érdemes EDF Energiára váltani? (x)

Egyrészt azért, mert az EDF Energia Hungária Kft. Európa első számú energiapiaci vállalata, az EDF 55 éves tapasztalatával a háttérben bátran néz szembe az új piaci környezet kihívásaival, és célja, hogy versenyképes ajánlatokat adjon üzleti ügyfeleinek. Másrészt azért, mert minőségi szolgáltatásai révén hozzájárul partnerei hosszú távú elégedettségéhez és eredményességéhez, valamint fontosnak tartja fogyasztói energiafelhasználási igényeinek optimalizálását.

Egyéb

Az országban egyedülálló hűségprogram vezetékes és mobilos kedvezményekkel! (x)

Kedvezményes tv- és mobil-előfizetést, közös pontgyűjtést és sok egyéb előnyös ajánlatot kínál az országban egyedülállóan a T-Home és a T-Mobile közös hűségprogramja, a Kapcsolat Program. Ha már van T-Home vagy T-Mobile előfizetése, egy regisztrációval július óta még több előny és lehetőség közül választhat. A vezetékes és mobilszolgáltatások után egyszerre gyűjthet pontokat és igényelhet kedvezményeket. Ráadásul a legújabb akcióban a 2009. szeptember 1. és 30. között a T-Home és T-Mobile előfizetéseket a Kapcsolat Programban regisztrálók között naponta egy Acer netbookot sorsolnak ki.

Egyéb

Tippek és praktikák - Pénzmegtakarítás hatékonyan (x)

Amit most bemutatunk Önöknek, az a világ legegyszerűbb és legnagyszerűbb rendszere: egy olyan vásárlóközösség, melynek tagjai egységes csapatként működve vásárolnak. Hatalmas törzsvásárlói közösségként fellépve ugyanis akkora vásárlóerőt képviselnek, hogy a kereskedőknek is megéri kedvezményekkel odacsalogatni őket az üzletekbe.

Egyéb

Pannon Példaképek Magyarországnak – tizenkilencedszer (x)

A Pannon Példakép Alapítvány tizenkilencedik alkalommal hirdette ki díjazottait. A példaképeket minden negyedévben egy-egy megjelölt témához kapcsolódóan, meghatározott szempontrendszer alapján választják ki. Az Alapítvány Kuratóriuma 2009 harmadik negyedévében olyan jelölteket keresett, akik aktívan tesznek azért, hogy a magyarországi hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat bekapcsolják a többségi társadalom életébe. Példaképpé választották Czeizel Barbarát, a Korai Fejlesztő Központ vezetőjét, Derdák Tibor tanár-szociológust, illetve Dombi Gábor civil érdekvédőt.

Egyéb

Gazdaságélénkítés szívműtéttel (x)

Még két év és 4 sávon robog a Károly körúti forgalom 6 helyett, cserje és fasor ad árnyat és rendezettséget a képnek, boulvardosan kiszélesített járdákkal, bicikliúttal. Kávézók teraszán morajló emberzaj tölti meg a szomszédos Petőfi Sándor utcát, a dunaparti korzón rámpák, átalakított és felujított villamosmegállók képe. A szívműtét jelentőségével és összetettségével bíró Budapest Szíve Program urbanizációs törekvései mögött a gazdaságélénkítés áll

Egyéb

Szívünk Napja 2009. - Élj és Tégy a Szívedért (x)

Ingyenes szűrővizsgálatokkal, interaktív szakmai előadásokkal, tanácsadással, valamint különböző szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket szeptember utolsó vasárnapján a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány Budapesten a Városligetben, a Petőfi Csarnok tőszomszédságában levő Nagyréten. A Szívünk Napján a szervezők a szív- és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, valamint a megelőzés lehetőségeire, a munkahely egészségmegőrző szerepére kívánják felhívni a figyelmet. A házigazda a TV2 két közismert személyisége, Várkonyi Andrea és Váczi Gergő lesz. A rendezvény ingyenes.

Egyéb

A vodkák sztárja a hollywoodi celebek között (x)

Egyetlen hollywoodi híresség van csak, aki szinte minden világsztárral szerepelt már együtt. Nem is mondhatja magát hamisítatlan celebnek, aki még soha nem kóstolta a világ egyik leghíresebb vodkáját. A Grey Goose Jennifer Anistontól kezdve Lindsay Lohanen át egészen Jenson Button Forma 1-es pilótáig szinte minden híresség életében felbukkan időnként.

Egyéb

Váltsa tőzsdei ismereteit nyaralássá! (x)

A QUAESTOR Csoport számtalan olyan befektetési formát ajánl, amelyekkel a hektikus piacok dacára is pozitív eredményt lehet elérni. Ezekkel a termékekkel az árfolyamesések esetében is profitot tud realizálni - legyen szó deviza, CFD vagy határidős short ügyletekről.

Egyéb

A programok derekánál a Zempléni Fesztivál (x)

Folyamatosan zajlik a Zempléni Fesztivál, amelynek programkínálatába idén olyan festői hegyi falvak is bekapcsolódnak igen értékes programokkal, mint a ruszin lakosságú Komlóska, vagy a hozzá közel eső Makkoshotyka. A fesztivál saját találmányai, a kirándulókoncertek is igen szép számú érdeklődőt vonzottak.

1 2 3 4 5 6 7
17

A címlapról ajánljuk