szerző:
hvg.hu

A légitársaságnak ez akár 103 millió forintjába is kerülhet.

A British Airways gépe öt órán át vesztegelt a gatwicki repülőtéren vasárnap, mert nem volt elég vécépapír a fedélzeten.

A Boeing 777 összesen 280 utast tud szállítani, eredetileg délután 1.40-kor indult volna, de 6.51-ig nem indult el. Valamivel éjfél előtt érkezett meg a gép Bridgetownba, öt és fél órával később, mint tervezték. Ennyi időbe telt ugyanis, mire sikerült összeállítani egy olyan földi kiszolgáló személyzetet, aki szerzett elég vécépapírt és fejhallgatót (mert abból is kifogytak egy kicsit).

Az európai jogszabályok értelmében a járat késése miatt az utasok anyagi kompenzációra jogosultak. A Telegraph szerint a British Airways egy akár (290 000 fontos), 103 millió forintos számlát is kaphat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!