szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Előkerült egy 2002-es videó, amelyen az akkor 72 éves asztronauta nem állta tovább az álriporter vádaskodását, és rövidre zárta a vitát.

Buzz Aldrin legutóbb azzal került a hírekbe, hogy látványosan végiggrimaszolta Donald Trump sajtótájékoztatóját. Emiatt valaki előbányászott egy 15 évvel ezelőtti videót, amelyen az látható, ahogy az egykori űrhajós, aki Neil Amstronggal együtt 1969-ben a Hold felszínére lépett, egyszerűen leüt egy konteóhívőt.

Az eset egy Los Angeles-i hotelben történt, a holdraszállást nyíltan kamunak tartó Bart Sibrel magát riporternek álcázva odaállt Buzz Aldrin elé, és vádaskodva kijelentette neki, hogy úgy beszél az expedíciójáról, hogy az meg sem történt. Aldrin erre először elüldözte volna Sibrelt, ám ő nem tágított, mitöbb hazugnak és gyávának titulálta az űrhajóst. Ezt már Aldrin sem bírta cérnával, és konkrétan behúzott egy jókorát Sibrelnek.

Aldrin végül megúszta az esetet, és nem emeltek vádat ellene.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!