szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Facebookon adtak ki közös közleményt.

Februárban már nem jelenik meg az Iron Lady Arcanum következő száma – tájékoztatta az előfizetőket és az olvasókat az Iron Corporation. A lezárás viszont, legalábbis a közlemény alapján átmenetinek tűnik:

Büszkék vagyunk rá, hogy az Arcanum mellett mindig hűséges olvasótábor állt. Köszönjük nektek, hogy az elmúlt másfél évben végigkövettétek az Iron Lady történetét. A fejünkben már összeállt a történet további része, és bízunk benne, hogy a jövőben valamilyen formában ezt elétek tudjuk tárni.

Az Év Sportolója Gála után, ahol Shane Tusup megható beszédben kért bocsánatot, a közös cégük alkalmazottainak jó részét elbocsátották. Egyikük a BEST magazinnak azt mondta: „Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt."

A képregénybe mi is belenéztünk korábban.

Cikkünket a Facebookon itt tudja lájkolni vagy kommentelni.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Twitter fellép az oltásokkal kapcsolatos hamis hírek ellen

A Twitter fellép az oltásokkal kapcsolatos hamis hírek ellen

Gigantikus biciklit lehet festeni 800 ezerért Kazincbarcikán

Gigantikus biciklit lehet festeni 800 ezerért Kazincbarcikán

Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon