Visszavágtak az RTL híradósai a Tv2 Orbán mellett kampányoló műsorvezetőinek - videó

Visszavágtak az RTL híradósai a Tv2 Orbán mellett kampányoló műsorvezetőinek - videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A péntek esti RTL Híradó végén Erős Antónia arról kérdezte Szellő Istvánt, kire voksol majd. Szellő erre azt mondta, arról nem beszélhet, hiszen híradós. Az RTL-es műsor előtt a Tv2 arcai Facebookon közzétett videóban jelentették ki, hogy Orbánra voksolnak.

Az RTL Klub csütörtök esti híradójának végén Szellő István és Erős Antónia a választásról kezdett beszélgetni, ami az azt követő néhány másodperc történései alapján szinte biztos, hogy egy előre eltervezett húzás volt a Tv2 mai akciója miatt. Emléketes: az Andy Vajna kaszinóember tulajdonában álló csatorna műsorvezetői a nap folyamán egy videóban üzeneték meg, hogy Orbán Viktorra fognak voksolni vasárnap.

A videót a Facebookon tették közzé, és nem is véletlenül: ha ugyanis ilyesmit a csatornán keresztül adtak volna le, az komoly büntetéssel járhatott volna a vonatkozó médiatörvény miatt.

Ezután jött az RTL Híradó, melyben a műsor végén természetesen a két műsorvezető is szóba hozta a választásokat, de nem megfeledkezve a szakma legfontosabb és kikezdhetetlen normáiról. Az történt ugyanis, hogy Erős Antónia egyszer csak megkérdezte Szellőtől, kire voksol majd vasárnap, mire a műsorvezető azt mondta:

híradós vagyok, arról nem beszélhetek, roppant inkorrekt lenne.

Előtte pedig Erős Antónia mondta azt, valószínűleg ezzel is a Tv2-nek odaszúrva kicsit, hogy szereti a szabadságot és a biztonságot, és természetesen ő is elmegy szavazni.

Hozzászólások