szerző:
hvg.hu

Öt nappal az után, hogy megosztotta kétségbeesett gondolatait a 22 éves, óvónőnek készülő lány, Mészáros Luca erőt merített a támogató szavakból, és a Hír Tv-s szereplése után úgy döntött, hogy blogot indít, életének alakulásáról ezt követően innen értesülhetünk.

Pár nappal ezelőtt még arról adtunk hír, hogy Mészáros Luca gyomorba vágó posztját több tízezren osztották meg Facebookon, mert a 22 éves, lassan diplomát szerző lány a teljes anyagi kilátástalanságról írt őszintén. Többek között arról számolt be, hogy 22 évesen esélye sincs arról álmodni ma Magyarországon, hogy egyszer vehessen magának egy kis lakást, de jelen anyagi körülményei még egy kávéfőző megvásárlását sem teszik lehetővé.

Ezt követően Luca több együttérző üzenetet kapott, sőt még Kálmán Olgához is behívták a Hír Tv-be. Luca most a Facebookon köszöni meg a sok támogató szót és megosztást, azt írja, hogy az őt követő, lájkoló emberek ösztönzése kellett ahhoz, hogy végül kiálljon magáért, a véleményéért az Egyenesen című műsorban. A Hír Tv stábjától még ajándékot is kapott egy dobozban, de azt nem árulja el, hogy pontosan mi volt az ajándék. Azt viszont bejelenti, hogy ez a doboz arra inspirálta őt, hogy elindítsa első blogját, amit Luca féle címen itt talál. Ebből talán előbb-utóbb az is kiderül, hogy összejön-e a kávéfőzőre a pénz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!