szerző:
hvg.hu

Egy hangfelvételt osztott meg az Instagramján Azealia Banks közvetlenül az után, hogy állítása szerint nemi erőszak áldozata lett.

Szombat éjszaka tette fel az Instagramjára a kétségbeesett hangfelvételt a rapper, hangja hallhatóan zaklatott volt, a sírással küszködött. A 26 éves nőt nem sokkal a felvétel közzététele előtt szexuálisan bántalmazták, állítása szerint be is drogozták. A hanganyagot később eltávolította az oldaláról, de az internet nem felejt: valaki – még a felvétel törlése előtt – feltöltötte azt YouTube-ra.

Ezen hallható, hogy Azealia Banks azt mondja, hogy bemocskoltnak és hülyének érzi magát most, és hogy részben az ő hibája is, ami történt. "Észre sem veszed, hogy éppen megerőszakolnak. A pasik úgy ki tudnak használni, hogy rávesznek arra, hogy beleegyezz, miközben igazából nem is adtad a beleegyezésed a dologhoz" – fogalmaz.

Banks másnap még megnyugtatta a követőit azzal, hogy nincs egyedül, a barátai vele vannak most. Arról is írt, hogy a drog hatása még mindig nem múlt el és rettenetesen érzi magát. Arról, hogy ki volt a támadója, és hogy az erőszak miatt a rendőrséghez fordult-e, nem tett említést.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!