Az angoltanár szerint csak "morálisan igyekezett támogatni" a diáklányt.

Egy máramarosszigeti középiskola IX. osztályos tanulójának és angoltanárának csókjáról került fel videofelvétel a YouTube-ra. Az osztályteremben rögzített felvételt a 15 éves diáklány osztálytársai készítették, és töltötték fel az internetre – írja az Adevărul.

A portál beszámolója szerint a lány az átmenőjegy (aki ezt nem szerzi meg, nem léphet a következő osztályfokozatba – a szerk.) megszerzésért csókolózott a tanárával, aki a felvétel tanulsága szerint élvezi a helyzetet, szenvedélyesen öleli és simogatja a diáklányt.

A képsorok nyilvánosságra kerülése után az angoltanár benyújtotta a felmondását, de valószínűleg nem fogja ennyivel megúszni, mivel a diáklány kiskorú, így rendőrségi eljárás indul majd a férfi ellen.

Megszólalt a tanár is a vasiledale.ro portálnak, szerinte a diáklány éppen kilábalóban van a depresszióból, és ezt a helyzetet csak néhány rosszindulatú személy ragadta ki a kontextusból, amelynek semmi köze a valósághoz. A tanár csupán morálisan igyekezett támogatni a diáklányt – állította.

(via)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!