szerző:
hvg.hu

A Virginia állambeli Norfolk rendőrei vették a lapot, elfogadták a Texas állambeli Corinth rendőreinek kihívását, és olyan videót forgattak, amit egy-két feltörekvő popsztár is megirigyelhetne. Sőt, a magyar rendőrök akár példát is vehetnének az amerikaiakról, kifejezetten jót tenne a megítélésüknek. Videó.

Köszi a kihívást corinth-i kollégák, boldogan vállaltuk, nem kell tovább várni, kész a mi videónk is, csodásan éreztük magunkat a forgatáson – üzenték Facebook-oldalukon a norfolki rendőrök texasi kollégáiknak, akiktől a lipsync battle nevű kihívást kapták. Ennek lényege, hogy valamelyik slágerre tátikázva forgatnak videót a kihívott rendőrörs munkatársai. A norfolkiak klipje azért különleges, mert egyetlen snittel vették fel, ami egész komoly koreográfiát igényelt. A felhasznált popsláger pedig Bruno Mars Uptown Funk című zenéje volt. A láncolatot természetesen folytatják, a seattle-i, egy másik norfolki rendőrőrs, a Saint Louis-i és a Virginia Beach-i rendőröknek üzentek: kíváncsian várják az ő videóikat.

Némi keresgélés után szép sorban kerülnek elő az amerikai rendőrök jobbnál jobb popklipjei. A teljesség igénye nélkül kikaptunk párat ezek közül mi is. A móka nem új, már találni 2016-os videót is, például Apple Valleyből, ahol a cukiságfaktort is feltekerték néhány egzotikus állat bevetésével.

Dakota megye rendőrei addig ötleteltek, szintén 2016-ban, amíg be nem toppant hozzájuk Elvis.

Bruno Mars zenéjére hajtották meg a monroe-i rendőrök is, és csatlakoztak hozzájuk a helyi tűzoltók, így még coolabb lett a videójuk.

Ötlet és inspiráció tehát van bőven, már csak az elhatározás hiányzik ahhoz, hogy a magyar rendőrök hasonló videókkal örvendeztessék meg a közönséget Nyíregyházától Szombathelyig.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!