szerző:
hvg.hu

Három napja született a debreceni tapírcsapat legfiatalabb tagja.

A Debreceni Állat- és Növénykertben 13 hónapnyi vemhesség után három napja, július 15-én megszületett a tapírcsapat legfiatalabb tagja. A közel hatkilogrammos dél-amerikai csíkos-pöttyös tapírlányról az MTI fotósa készített szívmelengető fotókat.

©
©
©
©

A kis debreceni jövevényről egy videót is közzétettek, amin vidáman szaladgál:

Úgy tűnik, a magyar állatkertekben jól érzik magukat a tapírok, Győrben ugyanis június végén született egy kis tapírfiú, aki a Chilli nevet kapta, és már a látogatók is megnézhetik a Dél-Amerika kifutóban.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!