szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nő szerint nyaralását megkeserítette, hogy túl sok spanyol lakott rajta kívül a szállodában.

Nem mindennapi probléma miatt követeli vissza a pénzét az utazási irodától egy brit nő. A 81 éves Freda Jackson Spanyolországban, Benidorm üdülőövezetében nyaralt egy barátjával, azonban elmondása szerint nem tudta élvezni a vakációt, mivel rajta kívül rengeteg spanyol tartózkodott a szállodában.

Az Independent beszámolója szerint a nő panaszt tett az utazását szervező cégnél, és kijelentette, hogy vissza akarja kapni a pénzét. Elmondása szerint ugyanis

A hotel tele volt spanyol nyaralókkal, akik mindenkinek csak az idegein táncoltak, mivel faragatlanul viselkedtek.

Ha ez még nem lenne elég, szerinte a spanyol üdülőváros szállodája túlságosan is a spanyol vendégekre helyezte a hangsúlyt, a programok is mind spanyol tematikával rendelkeztek. Jackson szerint mindez tűrhetetlen, és felteszi a nagy kérdést:

Miért nem tudnak a spanyolok máshová menni nyaralni?

Az utazásszervező előbb 75 font kártérítést ítélt meg a nőnek, aki ezt kevesellte, ezért végül 566 fonton osztozhatott barátjával, aki elkísérte a – szerinte borzalmasan sikerült – nyaralásra. Az utazás szervezője szerint azonban csak azért kaphattak kártérítést, mert egy rendszerhiba miatt Jackson és barátja csak hat nappal az utazás előtt értesült arról, hogy gépük az eredetileg tervezetthez képest más időpontban indul. Azzal, hogy Spanyolországban sok a spanyol, az utazásszervező sem tudott mit kezdeni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Üdülés Ausztriában BrandChannel

Így készüljön fel az utazásra, ha kutyáját is vinni akarja!

Napjainkban már nem jelent különösebb problémát az, ha kutyánkkal együtt szeretnénk üdülni. De milyen szabályokat kell betartani, és milyen előkészületek szükségesek, ha négylábú barátunkkal utazunk? És a legfőbb kérdés: hova éri meg menni, hogy az mindenkinek igazi élmény legyen? Mindenre választ adunk.

Videót mutattak be Elon Muskék majmáról, amelyik gondolatokkal videojátékozik

Videót mutattak be Elon Muskék majmáról, amelyik gondolatokkal videojátékozik

Már teszteli a Facebook az újabb társkeresős fejlesztését, videós villámrandikra lehet regisztrálni vele

Már teszteli a Facebook az újabb társkeresős fejlesztését, videós villámrandikra lehet regisztrálni vele

Fájdalmas tévhitek övezik az egyik legkellemetlenebb népbetegséget

Fájdalmas tévhitek övezik az egyik legkellemetlenebb népbetegséget