szerző:
hvg.hu

A sztár tavaly beszélt először alkoholproblémáiról, és jelenleg elvileg kezelteti is.

Szemfüles fotósok kapták le Ben Afflecket, mikor egy nagy, alkoholos italokat tartalmazó küldeményt vett át hétfőn – azután, hogy a Playboy-model Shauna Sexton a színész házában töltötte az éjszakát. A 22 éves lányt már többször látták együtt Affleckkel, és egyre valószínűbb, hogy járnak.

A Pacifico sörmárkával jelölt dobozban, úgy tűnt, leginkább Johnnie Walker Blue Label skót whisky volt, illetve mellette pár más, felismerhetetlen palack.

A 46 éves sztár elvileg éppen kezelteti az alkoholizmusát, a Playmate viszont korábban azt nyilatkozta a Playboy magazinnak, neki a whisky az alapitala, egész nap issza.

Affleck 2017-ben a nyilvánosság előtt is felvállalta alkoholproblémáit, augusztusi születésnapja előtt egy barátja pedig azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy jól halad, lelkileg rendben van, és keményen dolgozott azért, hogy ezt elérje.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Élet+Stílus

Függőség a családban – de mit tehet a gyerek?

A szenvedélybeteg szülők gyerekei sokszor ijesztően magukra maradnak a rendezetlen családi hátterükkel, és nem is biztos, hogy felismerik: ami otthon zajlik, az nem normális. És sokszor azt sem tudják, hogy kaphatnak segítséget.

hvg.hu Élet+Stílus

Így teszi tönkre a bőrét az alkohol

A huzamosabb ideig túlzásba vitt alkoholfogyasztás drámai hatást gyakorolhat a bőrre: piros bőrtónus, kitáguló pórusok, száraz bőr, lelankadó szemhéjak, szem alatti ráncok, pattanások – csak, hogy a leggyakoribb és legenyhébb tüneteket említsük. Most adunk néhány hasznos tanácsot, hogyan előzze meg, vagy épp szüntesse meg ezeket, hogy még sokáig szép, fiatalos és egészséges maradjon a bőre!