szerző:
hvg.hu

Legalább 200 ember jutott ideiglenes fekhelyhez a bútoráruház jóvoltából.

A DailyMail írta meg, hogy az angliai Thurrock közelében történt baleset miatt hatalmas dugó alakult ki az autópályán. Mivel egyértelműnek látszott, hogy sokan órákon keresztül nem jutnak majd haza, az éjszakát nekik mindenképpen a kocsiban kellett tölteniük.

Néhány szerencsés azonban eljutott egy közeli IKEA-boltig, az áruház pedig megengedte, hogy a szerencsétlenül járt autósok a bemutatóként kiállított ágyakon aludjanak. A lap beszámolója szerint legalább 200 embernek jutott ideiglenes fekhely, akik nem győzték meghálálni a segítséget: a Twitteren például többen fotókat osztottak meg a nem mindennapi lehetőségről.

Akadt, aki nem aludt, és átbeszélgette az éjszakát, megint más pedig azzal viccelődött, vajon reggeli is várja-e őket, ha majd felkelnek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!