szerző:
hvg.hu

A férfi viszont kitartóan követelte tovább a bizonyítékot.

Egy ráktúlélő kanadai nő, Vix osztott meg egy abszurd és szomorú beszélgetést, amiben arról győzködte a vele randizó férfit, hogy nem, a férfi nem lesz rákos, ha szexelnek.  

A férfival egy ismerkedős applikácó segítségével találkoztak, és minden nagyon jól haladt addig, míg Vix úgy nem döntött, hogy elmondja a férfinak, hogy ráktúlélő, immár 6 és fél éve.

Csakhogy a férfi reakciója még Vix legvadabb elképzeléseit is felülmúlta. Mikor a férfi először arról beszélt, hogy megijedt, Vix azt hitte, egyszerűen csak megrettentette a gondolat, hogy a rák milyen hétköznapi helyzetekben is felbukkanhat.

A bomba akkor robbant, mikor a férfi elárulta, hogy attól fél, elkaphatja a kórt.

Az udvarló ezután bizonyítékot kezdett követelni, hogy nem kapja el a rákot, ha lefekszenek egymással. És hiába győzködte Vix, hogy a rák nem nemi úton terjedő betegség, a férfi nem hitte el.

A vita egy pontján Vix még az Amerikai Rákkuttató Társaság honlapját is belinkelte, hogy tisztázza, hogy a rák nem elkapható. Igazán dühös viszont akkor lett, mikor a férfi azt kérte, hogy beszélhessen a nő orvosával, mert mégis ő a szakember.

Ezek után Vix hitetlenkedve végleg befejezte a beszélgetést, írja a Daily Mail.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Élet+Stílus

Újfajta terápiával állítottak talpra egy haldokló mellrákos beteget Amerikában

A Nature Medicine című szaklap számolt be a 49 éves Judy Perkins esetéről, akinek három hónapot adtak korábban az orvosok. Két éve gyakorlatilag tünetmentes, illetve nem találnak a szervezetében tumorra utaló jeleket. A BBC-nek nyilatkozó szakértő szerint a kísérleti terápia eredményei figyelemre méltóak, de egyelőre egy beteg eredményeiről van szó, a széles körű alkalmazáshoz jóval több vizsgálatra van szükség.