szerző:
hvg.hu

A rendőrség keresi a férfit.

Egy nem túl magabiztos férfi akart kirabolni egy denveri e-cigi-boltot vasárnap.

A rabló délután lépett be az üzletbe, előhúzta a fegyvert, és rögtön be is ejtette az eladó lába elé.

A férfi ekkor még megpróbált átugrani a pulton, de az eladó felvette a fegyvert, így rohamtempóban hagyta el az üzletet – olyan gyorsan szaladt, hogy még a nadrág is leesett róla.

Egyébként nagyjából csak száz dollár volt a kasszában. A férfi kesztyűt viselt, így nem nagyon hagyott ujjlenyomatot, a rendőrség jelenleg próbálja azonosítani és megtalálni – írja a Denver Post.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!