szerző:
hvg.hu

Évek óta tudták, hogy Victoria nem lenne benne egy új turnéban, de ennek ellenére jóban vannak.

Hétfőn jelentették be, hogy két évtizeddel az ikonikus lánycsapat felbomlása után újra turnézni indul a Spice Girls, de csak négyen: a 42 éves Mel B (Scary Spice), a 42 éves Emma Bunton (Baby), a 44 éves Mel C (Sporty) és a 45 éves Geri Horner (Ginger) áll csak újra össze, Victoria Beckham (Posh Spice) kimarad a buliból.

A csapat turnéra induló tagjai szerda este egy brit talkshow, a Jonathan Ross Show vendégei voltak, ahol a Daily Mail beszámolója szerint szóba került az is, Victoria Beckham miért nem csatlakozott hozzájuk. Mel C azt mondta, még mindig jóban vannak, és rendszeresen beszélnek is, szerinte Victoria még mindig nagyon is része a Spice Girlsnek, de hozzátette, hogy Victoria azt mondta neki, soha nem is kérdezték meg arról, hogy beszállna-e a turnéba, de mindenki ezt feltételezte.

Emma szerint viszont igenis megkérdezték Victoriát, ő csak egyszerűen nem akart részt venni ebben, mert túlságosan el van foglalva a divatkollekciójával, és már továbblépett. Ő is hozzátette, hogy még mindig sokat törődnek egymással, részei egymás életének, és támogatják egymást.

Geri elmondása szerint ő két nappal korábban beszélt Victoriával, még a turné bejelentése előtt, és mivel Victoria már évek óta azt mondja, hogy nem akar újra fellépni a Spice Girls-zel, ezért ezt már mindenki tudta. "Nem akart, és senki nem akar rávenni valakit olyasmire, amit nem akar csinálni" – mondta. Emma hozzátette, egy ideje már rájöttek, hogy nem annyira élvezi az ilyen fellépéseket. Geri azt is elmondta, ha Victoria mégis csatlakozni akarna hozzájuk, akkor az ajtó mindig nyitva állna előtte.

Mel B azt mesélte, viccből az idén halloween alkalmából Victoriának öltözött, és egy olyan felsőt viselt, amin az szerepelt: "Nem, nem megyek turnézni!". Ennek ellenére még reménykedik benne, hogy Victoria meggondolja magát, mert azt szeretné a leginkább, ha mind az öten fellépnének majd.

A lányok azt is elmesélték, Mel B és Emma már 2012, az utolsó, londoni olimpiás közös fellépésük óta dolgozik azon, hogy összejöjjön a közös turné, de mindenki mással volt elfoglalva, most viszont végül mind a négyen rábólintottak.

A talkshow-ban a régi idők is szóba kerültek, és Geri elárulta, ikonikus brit zászlót ábrázoló miniruhája eredetileg egy fekete Gucci-ruha volt, amire ő maga varrt rá egy törülközőt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Váradi Gergely: Vágytam rá, hogy kapjak nagy pofonokat

Váradi Gergely: Vágytam rá, hogy kapjak nagy pofonokat

Beárazták az új 7-es BMW-t, nem olcsó a biturbó V12-es csúcsmodell

Beárazták az új 7-es BMW-t, nem olcsó a biturbó V12-es csúcsmodell

Csapatonként havi 116 millió forintot költenek bérekre az NB I-ben

Csapatonként havi 116 millió forintot költenek bérekre az NB I-ben

A kínai vagy az orosz fenyegetés helyett a mexikói határvédelemről beszélt Trump

A kínai vagy az orosz fenyegetés helyett a mexikói határvédelemről beszélt Trump

Ez de jó: jelezni fog a Google Maps, ha traffipaxot lát

Ez de jó: jelezni fog a Google Maps, ha traffipaxot lát

Beperelte az Esterházy család Magyarországot

Beperelte az Esterházy család Magyarországot