szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fitneszguru a 168 Órának adott interjúban azt mondta, nem tudná elviselni, hogy a vállalkozása sikere azon múljon, hogy melyik politikai erővel kell aktuálisan jóban lenni.

Schobert Norbert életmód-tanácsadó, vállalkozó a 168 Órának adott interjút, amelyben elárulta, bármennyire is hullámvasút az élete, nem jár pszichológushoz, és bár elismerte, hogy gazdag emberként nagyfokú szabadsága van, de azért hozzátette, hogy keményen megdolgozott ezért a szabadságért.

Schobert Norbert azt mondta, nem tudná elviselni, hogy a vállalkozása sikere azon múljon, hogy melyik politikai erővel kell aktuálisan jóban lenni, így aztán még soha nem pályázott állami vagy uniós támogatásra, sőt banki hitelt sem vett még fel. „Mindennek megvan az ára. Én is kaphatnék mindenféle támogatást, de előbb-utóbb valaki úgyis benyújtaná a számlát” – mondta.

Az interjúban beszélt arról is, hogy a hétköznapjait semennyire sem járja át a politika: „Egyetlenegyszer sem foglaltam állást közéleti kérdésben nyilvánosan, a migrációs népszavazás előtt, de akkor sem pártpolitikai meggyőződésből, hanem ideológiai okokból.  (…)

Bármit mondanék is, kiforgathatnák a szavaimat, márpedig én nem akarok sem a politika szócsöve, sem az ellensége lenni.”

Onnan, hogy mennyire szereti a rendet és a fegyelmet eljutottak a rendőri múltjáig is, arra a kérdésre pedig, hogy ha marad a belügyi vonalon, ma hol tartana, Schobert azt mondta: „Nem kizárt, hogy én lennék az országos rendőrfőkapitány.” Tisztázta azt is, hogy nem viccel: „A kilencvenes években fiatal tisztként kétszer léptettek elő soron kívül, nyolc év alatt még csak szóbeli fenyítést sem kaptam. (…) Azok a tisztek, akikkel annak idején együtt végeztem, ma minden vezető beosztásban tevékenykednek a különböző állami szerveknél. Egyáltalán nem kizárt, hogy hozzájuk hasonló karriert futhattam volna be.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy 17 éves hekker áll a Twitter történetének eddigi legsúlyosabb kibertámadása mögött

Egy 17 éves hekker áll a Twitter történetének eddigi legsúlyosabb kibertámadása mögött

Egy lopott biciklin csúsztak el a katalizátor-tolvajok

Egy lopott biciklin csúsztak el a katalizátor-tolvajok

Jön a teljesen új Skoda Fabia

Jön a teljesen új Skoda Fabia