Miley Cyrus és Liam Hemsworth egy évig sem bírták együtt: válnak

Miley Cyrus és Liam Hemsworth egy évig sem bírták együtt: válnak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Tíz éve voltak együtt, igazi se vele, se nélküle kapcsolatban.

Miley Cyrus képviselői juttatták el a nyilatkozatot a CBS-hez, mely szerint a pár megegyezett a szétválásról.

Az énekes és a színész tíz évvel ezelőtt találkozott Az utolsó dal című film forgatásán. Az együttjárásuk igazi se vele, se nélküle kapcsolatnak bizonyult, 2013-ban szakítottak, majd 2015-ben újra összejöttek, mielőtt 2018 decemberében szűk családi és baráti körben összeházasodtak.

A nyilatkozat szerint folyamatosan fejlődnek és alakulnak mindketten, és úgy döntöttek, az a legjobb, ha magukra és a karrierükre koncentrálnak.

A nyilatkozat azzal folytatódik, hogy a pár ezek után is elkötelezett “szülője” marad a közös állataiknak. 

A bejelentés előtti szombaton Cyrus olyan fotót posztolt magáról az Instagramon, amelyen nem viselte a jeggyűrűjét – a rajongói persze azonnal találgatni kezdtek.

Az OK! Australia forrásai szerint az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy a 29 éves Hemsworth már családot szeretett volna, de erre a 26 éves Cyrus még nem érezte késznek magát.

A Daily Mail arról is ír, hogy Hemsworth nem volt túl boldog attól, ahogy a közös nyilvános megjelenéseiken a felesége viselkedik, például mikor a Met-gálán megnyalta az arcát.

Cyrus vasárnapi Instagram-posztjában már vadregényes metaforákban írt arról, hogy külön folytatja: "Ne harcolj a fejlődés ellen, mert nem nyerhetsz. (...) A Dolomitokat nem egy éjszaka alatt teremtették, évmilliókig tartott, míg ez a lenyűgöző szépség létrejött."

 (BBC, Daily Mail)

 

Hozzászólások