A kétéves Arthurral hódította meg a vásárlók szívét egy walesi kisbolt karácsonyi reklámja

A kétéves Arthurral hódította meg a vásárlók szívét egy walesi kisbolt karácsonyi reklámja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fontos üzenete is van a videónak.

Bár erre emlékeztetne minket a név, Rhayader nem a Trónok harca egy szereplője, hanem egy falu Walesben, amely most azért került a hírekbe, mert az egyik helyi bolt, a műszaki cikkeket és háztartási eszközöket árusító Hafod Hardware tulajdonosa nagyszerű karácsonyi reklámokat készített.

A reklámban a tulaj kétéves kisfia, Arthur szerepel, aki a családtagjai segítségével kinyitja az üzletet, és végigviszi a napot: kiszolgálja a vevőket, takarít, felteszi a karácsonyi dekorációt, és még arra is marad ideje, hogy mesét olvasson a plüssállatkáinak.

A reklám egyik célja bevallottan az, hogy arra a buzdítsa az embereket, hogy a nagy üzletláncok helyett helyi boltokban vásároljanak.

A mindössze száz fontból (kb. 39 ezer forint) elkészített videót két nap alatt több mint 50 ezerszer nézték meg a YouTube-on. A 100 font zöme pedig leginkább a videó alatt szóló szám jogdíjára ment el.

Tom Jones, Arthur apja, és a bolt tulajdonosa a BBC-nek azt mondta, megérti, hogy az emberek spórolni akarnak, és a karácsony drága mulatság, viszont ha lehet, próbáljuk meg a helyi kis független boltokat is támogatni a vásárlásainkkal.

Hozzászólások