Kórházba került Pataky Attila

Kórházba került Pataky Attila

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Valószínűleg a koronavírus támadta meg a zenekar tagjait. Korábban Pataky Attila műhisztinek nevezte a járványt.

A Blikk információi szerint az Edda több tagja is lebetegedett: Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs túl jól.

„Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell” – mondta a lapnak Gömöry Zsolt billentyűs-zeneszerző, aki megerősítette, hogy Pataky kórházba került.

Az ő esetében különösen aggasztó, hogy korábban több súlyos betegsége is volt – emlékeztet a lap. Patakyt is elérték telefonon, aki megerősítette, hogy nagyon nincs jól. „Persze, hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is.”

Az Edda basszusgitárosa, csak annyit mondott, hogy nehéz időszakon megy most keresztül, a többiek – Alapi István gitáros és Hetényi Zoltán dobos is – elmondásuk szerint jól vannak.

Korábban egyébként Pataky Attila műhisztinek nevezte a koronavírust. „Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk” – mondta a Ripostnak márciusban.

Hozzászólások