David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A DJ lesz Palvin Barbara mellett a másik műsorvezetője az MTV EMA Budapestről közvetített showműsorának.

A november 8-i MTV European Music Awards rendhagyó virtuális showműsorának műsorvezetője Palvin Barbara mellett a szupersztár DJ és producer, David Guetta lesz. Az online díjátadón Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

A show történetében először lesz házigazda London mellett Budapest is, a zenei díjátadót az MTV csatornái több mint 180 országban fogják közvetíteni.

Az MTV EMA az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik. Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleménye szerint a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál hazánk számára, hiszen Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét. "Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi jelenlétért" – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója. Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvény jelentős turisztikai reklámértékkel bír, hiszen világsztárok kíséretében hazánk négy különböző ikonikus helyszínét láthatják majd az adás ideje alatt a nézők.

Azt az MTÜ azonban továbbra sem hajlandó elárulni, hogy mennyibe kerül egy ekkora kaliberű showműsor lebonyolítása.

Hozzászólások