Bájos fotóval jelentette be a Wonder Womant játszó Gal Gadot, hogy újra terhes

Bájos fotóval jelentette be a Wonder Womant játszó Gal Gadot, hogy újra terhes

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legsikeresebb izraeli színész két kislányával és producer férjével együtt pózol a bejelentéshez kapcsolt képen.

Here we go again <3

Ennyit írt a DC szuperhősfilmjeivel és a Wonder Woman főszerepével világhírűvé váló izraeli színész, Gal Gadot a magyar idő szerint hétfő este posztolt képéhez a Twitteren, amelyen férje, Jaron Varsano, valamint két kislánya, a kilencéves Alma és a hároméves Maya fogják a még alig látható hasát.

 Az 1985-ös születésű, modellként 2004-ben Izrael Szépének választott Gal Gadot filmes karrierje előtt még leszolgált két évet az izraeli hadseregben, aztán a Halálos iramban egyik szerepében tűnt fel, világhírű pedig akkor lett, amikor őt választották a Batmant és Supermant is bemutató DC-képregényfilmek Wonder Womanjének, amely karakternek épp mostanában mutatták be a második saját filmjét, a Wonder Woman 1984-et. A filmet bár a járvány miatt csak kevés moziban tudták bemutatni, online is nagy sikert tudott elérni.

Gadot és Varsano 2008-ban házasodtak össze; az amszterdami születésű férfi producerként dolgozik a filmiparban, de a Wonder Woman 1984-ben egy apró szerepben is feltűnt, csakúgy, mint a pár két kislánya.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.