szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendező úgy véli, a szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat.

Így mossa össze a kormány a pedofíliát a homoszexualitással
Dagad a botrány az LMBTQ-embereket támadó módosító törvényjavaslat miatt: a pedofíliaellenes jogszabály-tervezet módosítója összemossa a nemi identitást a pedofíliával. Az egyik pontja korlátozná a nemváltoztatás vagy homoszexualitás megjelenítését és népszerúsítését, továbbá tilos lenne ilyen reklámokat elérhetővé tenni a 18 év alattiaknak.
Friss cikkek a témában

Ahogy csütörtökön megírtuk, több, a pedofilellenes törvénycsomaghoz érkezett módosító indítványról döntött az Országgyűlés szakbizottsága. A kormánypárti többség tovább engedte a fideszes javaslatot, amely megtiltaná a homoszexualitás vagy a nemváltás bemutatását 18 év alattiaknak, leszavazta viszont azt az ellenzéki módosítót, amely sértettként ismerné el a pedofil tartalmakon szereplő gyerekeket.

Alföldi Róbert nemrég Facebook-bejegyzésben mondta el a véleményét a módosítóról. Úgy véli, közelednek a választások, így muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról.

"Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat. (Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elől egy csatornán lecsúszva.) A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat"

– írta, és hozzátette, éppen egy olyan darabot próbál Budaörsön – egy erdélyi magyar író művét –, aminél nagyon sokat beszélgettek arról, hogy milyen fontos lenne, hogy minél több középiskolás lássa, "hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni, hogy tájékozottak legyenek, hogy boldogok legyenek, és mondjuk, ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak".

Alföldi hozzáfűzi, hogy ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elviszi erre az előadásra a diákjait, mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecét.

"Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban. Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz. Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják. Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz? (És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.) Magyarország, 2021. És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…"

– zárta a bejegyzést.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

„Gergő olyan, akit a politika talán nem változtat meg gyökeresen” - Karácsony mozgalmának alapítóival beszéltünk

Változóan fogják fel a 99 Mozgalom hvg.hu által megszólaltatott alapítótagjai Karácsony Gergely szövetségének célját: van, aki kertelés nélkül kimondta, hogy ez a mozgalom Budapest főpolgármesterének támogatása miatt van, mások szerint túlmutathat rajta, sőt, vérfrissítést is hozhat a politikába. Alföldi Róbert viszont épp annak örül, hogy politikamentes. Többek közt Hajós András, Jordán Tamás és Bod Péter Ákos is mesélt nekünk arról, miért lépett be a mozgalomba.