Nagy Gergely (hvg.hu) Kult

A kertévé felfedezi Tereskova Nagy Krisztát - húsz év után

Nagy Krisztából, bármennyire igyekszik is a kereskedelmi tévé, nem lesz Sebeők János. A tömegmédia szereti felkapni azokat a személyiségeket, akik épp vele való szembenállásukat hangsúlyozzák. Az RTL Klub most "megtalálta" az amúgy már húsz éve működő Nagy Krisztát. És szeretné bedarálni. Vajon sikerül-e?

travelline.hu Plázs

Wellness a reptéren

Az új épületben luxus körülmények között pihenhetnek és...

hvg.hu/MTI Kult

Flaszterbetyárok

Indul a Titanic filmfesztivál, a legfontosabb hazai nemzetközi filmes seregszemle. Létező Amerika: filmsorozat az Örökmozgóban. Összetört képek: az elfelejtett keletnémet mozi a Műcsarokban. Színházak Csíkszeredából és Székelyudvarhelyről. Mátyás király öröksége a Nemzeti Galériában. Brooklyn Funk Essentials (képünkön): fúziós funky az állóhajón. A szving aranykora a Millenárison. A Kalevala új felfogásban Debrecenben. Tánc a Trafóban: Wim Vandekeybus és az Ultima Vez visszatér. Orszáczky Jackie emlékkoncert. Kulturális ajánlatok a hvg.hu-tól!

MTI/hvg.hu Kult

Elárverezik a Soros-gyűjteményt

Elárverezik Soros György képgyűjteményét - jelentette be Koncz E. Katalin, a Magyar Soros Alapítvány kuratóriumának elnöke a Virág Judit Galériában kedden megtartott sajtótájékoztatón. Százharmincnégy tétel kerül kalapács alá április 11-én a galéria aukcionálásában a világ egyik legismertebb üzletemberének kollekciójából.

Vétek György Gasztro

Cider: se sör, se bor

Magyarország akár cider-nagyhatalom is lehetne, hiszen almánk aztán bőven van. A cider ennek ellenére itthon szinte teljesen ismeretlen volt idáig. Viszont mióta a magyar lelkesen járja az EU-t, egyre többen fedezik fel a helytelenül almasörnek nevezett nedűt. Nem az, hiszen a szén-dioxidon és némi alkoholon kívül nincs benne semmi olyasmi, ami a sörben megtalálható, és ráadásul nem is gabonából készül.

travelline.hu Plázs

Felbérelt utazók

Az ok: a Flybe légitársaság ennyi utassal maradt el előre vállalt...

travelline.hu Plázs

Az üzleti bőrönd titkai

A reptéri műanyag tasakAz utasok nagy része ellenszenvvel viseltetik a repülőtereken...


A címlapról ajánljuk