El tudja képzelni, hogy mit kérnének az adószakértők egy kívánságműsorban? Mutatjuk
Vállalkozás

El tudja képzelni, hogy mit kérnének az adószakértők egy kívánságműsorban? Mutatjuk

Adótanácsadó cégek szakemberei, adózással napi szinten foglalkozó szakértők, nemzetközi szervezeteket és kkv-ket képviselők vettek részt a Pénzügyminisztérium adóügyi államtitkára, Izer Norbert meghívására azon a tanácskozáson, amely a tárca szándékai szerint első állomása lehet a minisztérium és az érintettek közötti, adóügyekről szóló folyamatos párbeszédnek.

hvg.hu Én és a Cégem

Finanszírozási kisokos 5. - A forgóeszköz hitel

A forgóeszköz hitel a vállalkozások stabil és folyamatos termelőtevékenységének biztosításához optimális hitelforma. Ha bevétellel csak hosszabb távon számolhat, azonban kiadásait nem tudja tovább halogatni, kézenfekvő megoldás lehet a forgóeszköz hitel, amit pontosan az ilyen átmeneti csúszásokra és a folyamatos likviditás fenntartására találtak ki.

hvg.hu Én és a Cégem

Életmentő találmány: okossisak tűzoltóknak

Az élet sok területén látjuk hasznát a modern technológia találmányainak, de kevés helyen lehet olyan hasznos és létfontosságú egy újítás, mint a tűzoltókat szolgáló védőfelszerelések fejlesztésében. Egy új tervezésű sisaknak köszönhetően a tűzoltók hamarosan gond nélkül átláthatnak a gomolygó füstön és meghallhatják a segélykiáltásokat.

hvg.hu Én és a Cégem

Most alapít céget? Nem mindegy milyen nevet ad neki!

Egy vállalkozás elnevezése örömmel teli és kreatív folyamat, de könnyen átfordulhat aggodalomba, frusztrációba, amikor kiderül, hogy az URL már foglalt, mások már levédték, vagy nem tud választani a sok felmerülő ötlet közül.

hvg.hu Én és a Cégem

Közösségi támogatásból milliókat?

A bank nem ad kölcsönt? A kockázati tőkések nem tartják befektetésre érdemesnek vállalkozását? Uniós pályázati pénzhez sem jutott? Ne higgye, hogy minden veszve van, a közösségi finanszírozás csak most kezdi kinőni magát.

hvg.hu Én és a Cégem

Robbantanak a kis cégek

Az idén 30 százalékkal több beruházást terveznek a magyar cégek, mint tavaly, főként az üzemi berendezések megújítása, illetve cseréje várható. Ez olvasható ki egy friss, nemzetközi kutatásból. Meg az, hogy Nyugat-Európát stagnálás, Közép-Kelet-Európát inkább fellendülés jellemzi.

hvg.hu Én és a Cégem

Így kezdjen sikeres vállalkozásba 10 nap alatt!

Egy vállalkozást elindítani és nyereségessé tenni hetek alatt nem a kényes gyomrúaknak való feladat, és nem is feltétlenül ajánlott. De ha úgy hozzák a körülmények, meg lehet csinálni. Tíz intenzív, kemény nap kell hozzá.

1
112 113 114 115 116
130

A címlapról ajánljuk