szerző:
hvg.hu

Új rovatunkban az 1–9 fős mikrovállalkozások tulajdonosai, cégvezetői mindent megtudhatnak a sikeres működés feltételeiről. Kérdezzen, és választ kap, akár adózási, személyi, cégvezetési, menedzsment- vagy marketinginformációra van szüksége. Ha nem kérdez, akkor is válaszolunk.

Új, mikrovállalkozásoknak szóló, szakmai rovatunk az „Én és a Cégem” nevet viseli. Cikkeinkben a mikrovállalkozásokat érintő témákat dolgozzuk fel, mint például a cégvezetés, menedzsment, online marketing, social media, adózási kérdések. De lesz szó HR-ről, online bankolásról, hitelekről, finanszírozásról is.

Céges sikersztorikat is olvashatnak, amelyekből kiderül, hogy mások hogyan értek el sikereket, különös tekintettel a sikeres női vállalkozókra.

Szerszámos ládánkban összegyűjtöttük a legfontosabb céges tudnivalókat 100 kérdés-válasz formájában. A külön olvasmányként is funkcináló 100 kérdés-válaszból reményeink szerint kirajzolódik, hogy 2014-ben milyen lesz a mikrovállakozások üzleti-vállalati környezete.

Heti hírlevelünkben pedig a hét legfontosabb 5 cikkét olvashatják. Kérdéseiket, javaslataikat az alábbi e-mail címre várjuk: [email protected]

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!