szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem nevezett a honlapversenyre? Nem baj, nézze meg mások mit küldtek be és szavazzon a legjobbra!

Logikus, felhasználóbarát felépítés, könnyű kezelhetőség, hasznos tartalom – többek között ezek egy jó honlap jellemzői. Az online megjelenés ma már szinte nélkülözhetetlen eszköze a vállalati értékesítésnek, amit a vállalkozások egy része felismert, de a szimpla internetes jelenlét egyre kevésbé elegendő. A potenciális kuncsaftokat számos versenytárs igyekszik meghódítani, és ebben a versenyben az tud jó eredményt elérni, aki a külső megjelenésében, az elérésben, a tartalomban és a weboldalon kínált technikai megoldásokban is többet, jobbat tud nyújtani.

Erre szeretné felhívni a figyelmet a Budapest Bank „Üzleti siker honlappal” versenye, amelyre már lezárult a jelentkezési időszak, és a szakmai zsűri megkezdte a beküldött oldalak kiértékelését, azonban a közönségdíjat az olvasók szavazatai alapján ítélik oda, a tíz döntőbe jutott oldal valamelyikének. Ezek között a legkülönfélébb profilú cégeik is megtalálhatóak a gyermekruházati cikkeket értékesítőtől a kamionvezető tanfolyamokat hirdetőig. A szálas teakeverékeket forgalmazásában utazó Ukko például barátságos és gusztusos designnal hívja föl magára a figyelmet, és a hasznos – releváns – tartalmak mellett több közösségi médiaoldallal is össze vannak kötve, ugyanakkor az egyébként jól működő webshopban, nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.

Jó cipője van a suszternak – mondhatnánk a pécsi marketingtanácsadó hölgy egyszemélyes ügyfélszerző honlapjára. A felület áttekinthető, koherens, ízléses, és személyes, annak ellenére, hogy – valószínűleg keresőoptimalizálás miatt – rengeteg szöveg van a honlapon. "Marketing inspiráció" hírlevelet, és letölthető ingyenes e-bookot is kínálnak a regisztrálóknak. A mobiloptimalizált honlap online fizetési lehetőséget szintén nem kínál, azonban megrendelő űrlapok, és a látogatók aktivitását elősegítő elemek mindenütt társulnak a jól körülhatárolt, mikrovállalkozásokat célzó marketingszolgáltatások mellé.

Nézze meg a többi honlapot is, és adja le szavazatát a legjobbnak ítélt oldalra!

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Nagyon nem megy a kormányalakítás Svédországban

Nagyon nem megy a kormányalakítás Svédországban

Négykerekűt is gyárt már a Segway, és csodásan néz ki

Négykerekűt is gyárt már a Segway, és csodásan néz ki

Kovács Patrícia: „Nagyon érdekel, hogy mi van az ajtó mögött”

Kovács Patrícia: „Nagyon érdekel, hogy mi van az ajtó mögött”

Az utolsó pillanatban is vakvágányra jutottak a Brexit-tárgyalások

Az utolsó pillanatban is vakvágányra jutottak a Brexit-tárgyalások

Közel kétezer sertés pusztult el Alsómocsoládon

Közel kétezer sertés pusztult el Alsómocsoládon

Megkezdődött az új Audi A1 gyártása: csak 5 ajtóval és dízel nélkül

Megkezdődött az új Audi A1 gyártása: csak 5 ajtóval és dízel nélkül