szerző:
hvg.hu

Még többen lettek és még több pénzük van, de a többségük nem Európában él.

10 százalékkal többen élnek a világban 2017 óta azok, akiknek 50 millió dollárnál nagyobb a vagyonuk, mely a tavalyi év tőzsdei szárnyalásának, a relatíve gyenge dollárnak és a világméretű piaci növekedésnek köszönhető – írta a Bloomberg. Ázsia egyébéként lehagyta Európát, de a legtöbb szupergazdag még mindig az Egyesült Államokban él, elsősorban New Yorkban. Az egy négyzetkilométerre jutó multimilliomosok számának versenyében második helyen London áll, melyet San Fransisco és Los Angeles követ.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!