szerző:
hvg.hu

Virális tweet bejegyzés hívta fel a figyelmet a zsebes menyasszonyi ruhákra.

A londoni Esther Kezia Thorpe egy barátnője esküvőjéről tweetelte a következőt: „IDE SÜSSETEK szóval egy barátnőm tegnap férjhez ment és ZSEBEK VOLTAK A MENYASSZONYI RUHÁJÁN ami a legjobb dolog amit valaha láttam.”

Mielőtt smafunak minősítené az esetet, eláruljuk, hogy a bejegyzés 33 ezer kedvelést és rengeteg retweetet kapott, a dizájn pedig azonnal felkerült az angol menyasszonyok kívánságlistájára. A Times több neves esküvői ruhatervezőt is megszólaltatott, mindegyikük azt mondta, már kérik is náluk a zsebes megoldást. Az egyikük szerint „a vásárlók nagyon izgatottak lesznek, mikor felpróbálnak egy zsebes ruhát. Sokkal kényelmesebben érzik magukat benne” -idézte a Daily Mail.

A megoldás nyilvánvaló praktikuma mellett egyébként vélhetően a kezét zsebre vágó menyasszony laza testtartása is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire virálissá vált a bejegyzés Izgulnivalója már csak a zsebkendőt, rúzst, telefont és társaikat rejtő kis esküvői táskák gyártóinak maradt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!