Megőrült a net a legújabb trendtől: zsebre tett kézzel kell aláírni a szerződést

Megőrült a net a legújabb trendtől: zsebre tett kézzel kell aláírni a szerződést

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Virális tweet bejegyzés hívta fel a figyelmet a zsebes menyasszonyi ruhákra.

A londoni Esther Kezia Thorpe egy barátnője esküvőjéről tweetelte a következőt: „IDE SÜSSETEK szóval egy barátnőm tegnap férjhez ment és ZSEBEK VOLTAK A MENYASSZONYI RUHÁJÁN ami a legjobb dolog amit valaha láttam.”

Mielőtt smafunak minősítené az esetet, eláruljuk, hogy a bejegyzés 33 ezer kedvelést és rengeteg retweetet kapott, a dizájn pedig azonnal felkerült az angol menyasszonyok kívánságlistájára. A Times több neves esküvői ruhatervezőt is megszólaltatott, mindegyikük azt mondta, már kérik is náluk a zsebes megoldást. Az egyikük szerint „a vásárlók nagyon izgatottak lesznek, mikor felpróbálnak egy zsebes ruhát. Sokkal kényelmesebben érzik magukat benne” -idézte a Daily Mail.

A megoldás nyilvánvaló praktikuma mellett egyébként vélhetően a kezét zsebre vágó menyasszony laza testtartása is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire virálissá vált a bejegyzés Izgulnivalója már csak a zsebkendőt, rúzst, telefont és társaikat rejtő kis esküvői táskák gyártóinak maradt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.