23:00 - 24:00

22:00 - 23:00

21:00 - 22:00

20:00 - 21:00

19:00 - 20:00

18:00 - 19:00

MTI / hvg.hu Élet+Stílus

Ferenc pápa is megkapta a Covid-oltást

A 84 éves Ferenc pápa az átlagosnál nagyobb veszélyben van a koronavírus miatt, mert a tüdejének egy darabját még fiatalabb korában el kellett távolítani. Az oltásról azt mondta: nem érti, egyesek miért tartják veszélyesnek.

17:00 - 18:00

Németh András Világ

Törheti a fejét a Kreml: Navalnij visszatér Oroszországba

Nem kis bátorságról tesz tanúbizonyságot Alekszej Navalnij, a legismertebb orosz ellenzéki. Vasárnap ugyanis annak ellenére visszatér hazájába, hogy tavaly augusztusban – minden bizonnyal az orosz titkosszolgálat ügynökei – megmérgezték őt, most pedig bejelentették, korábbi felfüggesztett börtönbüntetését letöltendőre változtatják, így akár rendőrök is várhatják a reptéren.

Nina Khrushcheva hvg360

Nina L. Khrushcheva: Szánalmas lázadás forradalmi következményekkel

Nem egyetlen ember – Donald Trump – felelőssége az, ami a Capitoliumnál és a Capitoliumban történt. Kellett hozzá sok minden és sok mindenki a Republikánus párttól a Fox News-on át a Facebookig. A következmények Amerikára nézve alapvetőek lesznek, Joe Bidennek pedig szembe kell néznie a helyzettel és az abból fakadó kihívásokkal. Vélemény.

16:00 - 17:00

OTP Agrár BrandContent

Családi céget apáról fiúkra: portré egy sikeres vállalkozásról

Bölcsészdiplomával a zsebükben kevesen futhattak be Magyarországon olyan sikeres agrárkarriert, mint a debreceni Vaszkó László. A 60-as éveiben járó férfi neve napjainkra nem csupán a keleti országrész legjelentősebb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakvásárával, a Farmer-Expóval forrt egybe, hanem azt is tudni lehet róla, hogy bizony maximalista. Feleségével és felnőtt fiaival napjainkra egy olyan cégcsoportot építettek fel, amelyben a motor a kreatív ötlet, az üzemanyag pedig a folytonos tanulni és megújulni akarás.

HVG Itthon

Miért ugrott meg itthon a halálozások száma?

A halálozási statisztika azt mutatja, az átgondolatlan járványkezelés annál is több áldozatot követelt, mint ahány esetben kimutatható a vírus jelenléte – írja e heti számában a HVG. Szeptembertől december közepéig, a sokéves átlaghoz képest Magyarországon is megugrott a halálesetek száma, amire a Covid-statisztika önmagában nem ad magyarázatot.

15:00 - 16:00