szerző:
hvg.hu

A British Airways tejben-vajban fürdette őket.

Három vakációzó barátnő Gibraltárról tért haza Londonba, amikor a beszállásnál kiderült: csak ők hárman lesznek a gépen. Még a reptérre indulás előtt online csekkoltak be, de látták, hogy a repülő három órás késéssel fog indulni, ezért nem siettek. Közben azonban a British Airways a reptéren várakozó utasokat mind feltette egy másik járatra, így fordulhatott elő, hogy mire a három nő kiért, már csak ők szálltak fel a gépre.

A jegyüket rögtön business classra változtatták, beülhettek a business váróba, ahol a személyzet hozta nekik a pezsgőt. Amikor megjegyezték, hogy nem volt alkalmuk karácsonyi ajándékokat vásárolni, kinyitották nekik a reptéri boltot. A fedélzeten természetesen az első sorokba ülhettek, ahol korlátlanul pezsgőzhettek, és természetesen a business class-ra érvényes meleg ételt szolgálták fel nekik. Végig azt játszották, hogy egy női banda celebjei, akik különgéppel utaznak haza a turnéjukról.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!