szerző:
hvg.hu

A Fidesz közleményben tagadta, hogy a letelepedésikötvény-program újraindítását terveznék.

Mint azt megírtuk, a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy jövőre újraindítják a magyar letelepedésikötvény-programot.

Erről Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő is tartott egy sajtótájékoztatót, ahol arról beszélt, hogy a kormányrendelettel leállított, általa "ipari pénzszivattyúnak" nevezett kötvényprogramot egy másik rendelettel akár egy napon belül újraindíthatná a kormány, de ha az MSZP nyeri a 2018-as választásokat, akkor a Botka-kormány első intézkedései között eltörli a letelepedési kötvényről szóló törvényt és elszámoltatja az ezzel foglalkozó cégeket.

A Fidesz-frakció erre egy közleményben válaszolt, amelyben azt írták, "az MSZP hazudik", és hogy a kötvényprogramra szerintük azért volt szükség, mert az MSZP eladósította az országot.

A kormány döntött, és a miniszterelnök a parlamentben tegnap is elmondta, hogy nincs már szükség ezekre a kötvényekre, mert az ország finanszírozási helyzete öt év alatt sokat javult

– közölte a párt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!