Vajna Tímea állítja, nem tűnt el a végrendelet, de a hivatalos dokumentum mást mond

Vajna Tímea állítja, nem tűnt el a végrendelet, de a hivatalos dokumentum mást mond

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Andy Vajna örököse a 24.hu-nak nyilatkozott. Vajna Tímea azt mondja, a végrendelet nem tűnt el. A hvg.hu birtokában lévő dokumentum viszont egyértelműen fogalmaz: az eredeti példány “nem volt fellelhető”.

“Egyelőre semmit sem mondhatok. A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat” – ezt nyilatkozta a 24.hu-nak Vajna Tímea, Andy Vajna törvényes örököse, miután megírtuk, hogy cégbíróságra leadott dokumentumok alapján Vajna eredeti végrendelete eltűnt, és Vajna Tímea lett az örökös, aki így megkapta a 123 millió dollárt érő AV Perfect nevű céget, illetve további vagyontárgyakat, és ismeretlen eredetű tartozást.

Bár Vajna Tímea azt mondja, nem tűnt el a végrendelet, a hivatalos dokumentum egyértelműen fogalmaz. Mutatjuk:

A dokumentumból egyébként az is kiderül, ahogy tegnap meg is írtuk, hogy a fénymásolati példány valóban rendelkezésre állt, ez alapján pedig a végrendeletben végrendeleti végrehajtóként kijelölt személy “az eljárásban az öröklés rendjét nem vitatta”.

Vajna Tímea egyébként elmondta azt is, jelen pillanatban még nem jut az örökségéhez, egyben hozzátette: “még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám.”

 

Hozzászólások