Háló

Függőjátszma

Az online szerencsejátékosok arctalanok és egyre többen vannak. Ha a kontrollálhatatlan játékszenvedély úrrá lesz rajtuk, gyakran ördögi körbe kerülnek: emelik a tétet, és így egyre gyorsabban, egyre többet veszítenek.

Háló

Minikönyvtár

Új, az eddiginél praktikusabb, könnyebben kezelhető, jobban látható elektronikus könyvolvasókat dobnak piacra, miközben egyre több digitalizált könyvhöz jutnak hozzá a készülékek tulajdonosai. Aki pedig a PC-jén szeretne könyvet olvasni, annak a Google kínál mind szélesebb választékot.

Háló

Mit tud az e-könyv-olvasó?

Viszonylag kompakt kézikészülékekről van szó, amelyek súlyban jelenleg még a keménykötésű könyv és a laptop között...

Háló

Karácsonyi slágerek

Válság ide, válság oda, rengetegen veszik az irányt a bevásárlóközpontok felé, hogy beszerezzék az ajándékokat a karácsonyfa alá. Minden évnek megvannak a maga slágertermékei, néhány éve a laptopokat vitték, mint a cukrot, tavaly az LCD-tévéket. És idén?

Háló

Legek az online vásárlásban:

Amit a legtöbben vásárolnak az interneten:- könyvAmire a legtöbbet költenek az interneten:- üdülés, szállásA leginkább...

Háló

Az adatok forrása:

Az E-Commerce Trend Report Magyarország legnagyobb e-kereskedelem tracking kutatása.

Háló

A vásárlók klikkje

Dinamikusan nő azoknak a száma, akik kipróbálták már az online vásárlást, és ezzel párhuzamosan az internetes boltok is egyre nagyobb forgalmat bonyolítanak. Már egymilliónál többen vannak azok, akik az internetet használják alkalmanként vásárlásra.

Háló

Most jön a java

A holnap keresői vizsgálni fogják a szövegek jelentését, a fotók utáni kutatásnál képfelismerő algoritmusokat is bevetnek, és többfajta lehetőséget kínálnak majd a találatok megjelenítésére. Az új technikák egy része már ma is kipróbálható.

Háló

Millió dolláros bébik

Ránézésre decens internetes vagy tanácsadó cégként, a valóságban dollármilliókat hozó online szexgyárként működik néhány hazai vállalkozás. Talán kevesen tudják, de az egyik, Budapestről "gyártott" weboldal a világ 150 leglátogatottabb internetes oldalainak egyike.

Háló

Szabad a vásár

CD-t, DVD-t lehet boltban vásárolni és lehet internetről is letölteni, ez utóbbi kényelmesebb és olcsóbb is. A kérdés csak az, hol találunk legális tartalmakat.

Háló

Scribd és Lulu

Újszerű megoldást nyújt az e-könyvek és egyéb dokumentumok kezeléséhez az úgynevezett Scribd megoldás, amelyet sokan a...

Háló

Vigye magával a munkahelyét!

A messziről végezhető munkát számos hardvereszköz segíti, a szoftvereket pedig egy kifogyhatatlan forrás, az internet nyújtja.

Háló

Digitális Paradicsom

Már régen véget ért, de még mindig szívesen emlékszem a világ egyik legnagyobb technológiai kiállítására Berlinben.

Háló

Apokalipszis idején

Minden jel szerint beleírtuk magunkat egy sci-fibe, és könnyen lehet, hogy a komputerek nem hagynak kiszállni, még úgy sem, hogy az ostobaságunk több ezermilliárd dolláros költségeit máris fizetjük. Ha ezen az úton haladunk, az emberiség legrosszabb rémálmai válhatnak valóra.

Háló

Kihúzzuk - de meddig?

Divatba jött napjainkban a zöld IT. A környezetvédők éppúgy felhívják a figyelmet alacsony energiafogyasztású, kevés környezetkárosító anyagot tartalmazó hardverekre, mint a tétlen számítógépek kikapcsolására vagy éppen a hatékonyabb, gyorsabb munkavégzést segítő szoftverekre.

Háló

Minek nevezzelek?

A Google a világ legjobb keresője, de tehetetlen, ha nem gondoljuk át, milyen információk alapján akarunk keresni. Tippek a jobb találathoz.

1 2 3 4 5 6 7
20

A címlapról ajánljuk