Április 28-án a Puskás-stadionban mérkőzik meg egymással Magyarország és Brazília futballválogatottja.

Április 28-án a Puskás-stadionban mérkőzik meg egymással Magyarország és Brazília futballválogatottja. A rendezvény költségét, amely a világbajnok brazilok - nem hivatalos információk szerint - mintegy egymillió dolláros fellépti díjával együtt 250 millió forint lesz, a jegyeladásból, illetve televíziós közvetítési és hirdetési bevételekből fedezné a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). A belépőket 2000-10 500 forintos áron árusítják e hét csütörtöktől, de hogy pontosan mennyit, az csak a stadion lapzártánk utáni műszaki bejárásán derül ki. Akkor dől el ugyanis, hogy kinyitják-e a Puskás-stadion életveszélyesnek minősített felső karéját, s ha igen, hány nézőt engednek be oda. Ha nem, a nagy érdeklődés ellenére - hasonlóan a ZTE-Manchester United meccshez - csak 28 ezren láthatják élőben az ötszörös világbajnok brazilokat, akik 1986-ban jártak Magyarországon (képünkön), s a szerződés szerint legerősebb csapatukkal jönnek Budapestre. Feltéve persze, ha sérülések nem jönnek közbe, mint ahogy a hétvégi forduló után bizonytalanná vált a Real Madrid játékosa, Ronaldo budapesti fellépése. A csehországi A csoportos világbajnokságra készülő csapatukkal érkeznek nyolc nappal korábbi budapesti meccsükre a kanadai jégkorongozók is, akik a brazil focistáknál jóval kisebb összeget, hatmillió forintot plusz teljes ellátást kérnek a szereplésért. A Budapest Arénába már elkelt minden jegy, a jégkorongszövetség szerény nyereséget remél az összesen 45 millió forintot felemésztő meccsrendezésből.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Széllel és esővel indul a hét, de aztán kisüthet a nap

Széllel és esővel indul a hét, de aztán kisüthet a nap

Megszólalt Macron: Jogos az elégedetlenség

Megszólalt Macron: Jogos az elégedetlenség

Három kávézót is nyit a Starbucks, ebből az egyiket vidéken

Három kávézót is nyit a Starbucks, ebből az egyiket vidéken

EU-s zászlós tankok Párizs utcáin - íme, a magyarázat

EU-s zászlós tankok Párizs utcáin - íme, a magyarázat

Fizessenek a gazdagok! Az 50-ek hadüzenete az európai liberális gazdaságpolitikának

Fizessenek a gazdagok! Az 50-ek hadüzenete az európai liberális gazdaságpolitikának

Adventi irodalmi naptár - december 10.

Adventi irodalmi naptár - december 10.