szerző:
HVG

Munkajogi következmények nélkül zárta le az Operettszínház a sajtóban többek által zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gáborral szemben indított belső vizsgálatát. A színház művészeti vezetője ellen – aki nyolchavi végkielégítéssel vonult nyugdíjba a botrány kitörésekor – az eljárás során senki sem tett feljelentést, illetve nem terjesztett elő magánindítványt. A színházi zaklatási ügyek másik elhíresült szereplője, a Vígszínház korábbi főrendezője, Marton László nemrég új munkát kapott: a Rózsavölgyi Szalonba hívták rendezni. Zimányi Zsófia, a színház vezetője szerint igazságtalan volt a Marton ellen indított sajtóhadjárat. Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház vezetője is bejelentette, hogy Marton számos sikeres bemutató után a  „jövő évadban ismét átadja nagyszerű szakmai tudását a színház társulatának”. Sárosdi Lilla, a Marton-ügyet kirobbantó színésznő meglepődött a teátrumok lépésén. Mint mondta, nem biztos abban, hogy  elég idő jutott a szembenézésre a zaklatási ügyekben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!