szerző:
HVG

Szintet lépett a kormánymédia: „Meghalt Hadházy Ákos áldozata” – ilyen állítás jelent meg a Fidesz-közeli lapokban, csatornákon, azt sugallva, hogy az LMP társelnöke felelős szomszédjának a haláláért. Hadházy szerint a társasházi szomszédjuk ingyen használta a vizüket, majd miután a ház megjavíttatta az épület tetejét, a férfi nem fizette ki a rá jutó részt. A politikus a lakóház nevében perre vitte a dolgot, és nyert, ám az idős ember nemrég meghalt. A másik támadás az LMP-s politikus „luxushobbijával”, a hobbirepüléssel kapcsolatos. Itt sem szemérmeskedett a Habony-média: Hadházy egy hónapja feltört autójából eltulajdonított repülési naplójából nyert adatokat manipulálva használtak fel. A 444.hu közben arról írt, hogy Puch László, az  MSZP egykori pénztárnoka a  Népszava megvásárlásáról és finanszírozásáról személyesen Orbán Viktorral állapodott meg 2016 végén a kormányfő hatvanpusztai birtokán (képünkön). Ennek köszönhetően van tele az ellenzéki lap állami hirdetésekkel. Orbán állítólag így akart ellensúlyt állítani a Simicska-féle Magyar Nemzetnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!