szerző:
HVG

Tekintélyes lista kerekedett azoknak a szakembereknek és fiataloknak a nevéből, akiket több felvonásban a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, Guller Zoltán nevezett meg, mint akik a miniszterelnök lányához hasonlóan szabadidejükben és ingyen segítik ötleteikkel a munkáját. Többségük ugyanakkor kapcsolatba hozható magával Orbán Ráhellel is. Az egyik említett fiatal, Vági Bence például nemcsak az úszó-világbajnokság záróünnepségén vett részt mint az újraálmodott csodaszarvas-legendának a rendezője. Ő Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István mellett érkezett az eseményre. A balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa, Csapody Balázs a napokban hárította ugyan, hogy az ügynökségnek adott tanácsairól Orbán Ráhellel is egyeztetne, ám a február eleji vendéglátóipari szakkiállításon, a Sirha Budapesten a kamerák tanúsága szerint ők is eszmét cseréltek. Guller a szakmai tanácsadói között említette Lobenwein Norbertet is. Egyetemi szakdolgozatát Orbán Ráhel a könnyűzenei fesztiválok versenyképességéről írta, és abban köszönetet mondott Lobenweinnek mint a soproni VOLT Fesztivál és a Sziget egyik tulajdonosának, szervezőjének. A Hello, Magyarország! szlogent kiérlelő, a magyar országmárkát építő ötletelők között van a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, Bíró Lajos is, márpedig alig van olyan esemény a gasztronómiai versenysorozatban, amelyen ne lenne ott Orbán Ráhel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!