szerző:
HVG

Iratokat foglalt le a rendőrség az Elios-ügyben – derült ki Pintér Sándor írásbeli válaszából. E szerint külön nyomozócsoport is felállt, hogy értékelje a dokumentumokat, de eredményről nem esett szó. A belügyminisztert a szocialista Harangozó Tamás kérdezte arról, hol tart a nyomozás a kormányfő vejét is érintő ügyben. A Pest Megyei Főügyészség még januárban, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást Tiborcz István egykori cége, az Elios közvilágítási munkálataival összefüggésben, miután az EU csalás elleni hivatala (OLAF) átadta súlyos visszaéléseket feltáró – bizalmas – nyomozati anyagát a Legfőbb Ügyészségnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!