szerző:
HVG

Isteni akaratot lát tündöklésében és mostani bukásában is Kuna Tibor, akinek a Young and Partners és Trinity cége hosszú ideig fontos szerepet vállalt a kormányzati propagandakampányok lebonyolításában, ám nemrég kegyvesztetté vált. Az üzletember erről a kecskeméti pünkösdisták gyülekezetében beszélt. „Nagyon szükség volt az életemben, hogy Isten két kiadós, nagy pofonnal a helyére rakjon” – értékelte a helyzetét. A sokáig érinthetetlennek tűnő Kunára – aki egy időben a Fidesz-frakció kabinettitkára volt – a közelmúltban letöltendő börtönt kért a vádhatóság, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt. A Fővárosi Főügyészség szerint Kuna cégei összesen 245 millió forintnyi hamis számlát fogadtak be, és ezzel 52 milliós kárt okoztak a költségvetésnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!