Tetszett a cikk?

A gazdasági folyamatokat felügyelő alelnököt, Pinke Györgyöt javasolja az MTV Rt. ügyvezetőjévé kinevezni a kuratóriumi elnökség.

Az elnökség a Magyar Televízió Közalapítvány nagykuratóriumának tette meg javaslatát - közölte a grémium keddi tanácskozását követően újságírókkal Czeglédi László, a testület elnöke. A nagykuratórium 2004. január 5-én ülésezik, s egy héttel később közzé kívánják tenni országos napilapokban az MTV Rt. elnöki posztjára kiírt pályázati felhívást.

Ragáts Imre, az MTV Rt. még hivatalban lévő elnöke 2004. január 1-jei hatállyal nyújtotta be lemondását, egészségi okokra hivatkozva, miután nyilvánosságra került, hogy volt felesége üzlettársának cégétől vásárolt a piaci ár többszöröséért filmsorozatot a köztévének, majd a jogosulatlanul kötött szerződést - amelyet később felbontott - titkosította (HVG, 2003. december 20.). A közalapítvány kuratóriumi elnöksége december 18-án egyhangú szavazással elfogadta az elnök lemondását. A Magyar Televízió távozó elnöke nem kap végkielégítést. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megtalálták a 171 éve elsüllyedt német gőzhajó roncsát

Megtalálták a 171 éve elsüllyedt német gőzhajó roncsát

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon