szerző:
MTI

Furulyás János szerdán lemondott a ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető FTC Rt. elnöki tisztségéről.

A sportvezető január 26-án távozott a Ferencvárosi Torna Club éléről. A klub közleményéből kiderül, hogy Furulyás szándékáról írásban tájékoztatta Ináncsy Miklóst, az FTC elnökét, aki feladatát a január 30-i közgyűlésen született határozat értelmében május végéig látja el.

"Ináncsy Miklós tudomásul vette a leköszönő elnök szándékát, egyben jelezte, hogy a maga részéről a jövőben is igényt tart Furulyás János több mint három évtizedes tapasztalatára, sportvezetői szakértelmére. Kijelentette, a Ferencváros szolgálatában kifejtett eddig tevékenységét, emberi tisztességét nagyra értékeli. Rámutatott, rövid ismeretségük során megbizonyosodott arról: Furulyás János minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a Ferencvárosi Torna Club kilábaljon nehéz helyzetéből. Az FTC Labdarúgó Rt. elnöki tisztéről a későbbiekben születik döntés" - olvasható a Ferencváros állásfoglalásában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Itthon

FTC: Furulyás lemondott

Furulyás János elnök a Ferencvárosi Torna Club csütörtöki elnökségi ülésén bejelentette lemondását, és egyben jelezte, hogy nem kíván részt venni a hétfői közgyűlésen.

Az évtized utolsó holdfogyatkozása lesz január 21-én

Az évtized utolsó holdfogyatkozása lesz január 21-én

Több RAM-ot olcsóbban? Érdemes lesz kivárni a Google új telefonját

Több RAM-ot olcsóbban? Érdemes lesz kivárni a Google új telefonját

Drágul a benzin és a gázolaj

Drágul a benzin és a gázolaj

Új rekord született: 24 millió lájknál jár ez a kép Instagramon

Új rekord született: 24 millió lájknál jár ez a kép Instagramon

Rendőrt hívott Hadházy, mert nem engedik be az MTVA-hoz

Rendőrt hívott Hadházy, mert nem engedik be az MTVA-hoz

Megvan a következő El Clásico időpontja

Megvan a következő El Clásico időpontja