Aki nem bírja kivárni, amíg megkapja a Soros-kérdőívet, itt megnézheti

Aki nem bírja kivárni, amíg megkapja a Soros-kérdőívet, itt megnézheti

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kérdőív sok minden más miatt azért is nevezhető rendhagyónak, mert hét pontja van ugyan, de csak egy kérdés szerepel rajta, amit hétszer megismételnek.

Az állítólagos Soros-terv állítólagos főbb részeit szedik hét pontba a legújabb Nemzeti Konzultáció kérdőívén, amelyet november 24-én küldhet vissza a kormánynak az, aki úgy gondolja, hogy részt vesz benne.

A kormánypárti Magyar Idők már megírta, melyik az a hét állítás, amely az íven olvasható. Ezek között szerepel például ez: „Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is”. Vagy ez: „Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt”. És ez az állítás is szerepel benne: a Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.

Aki kitölti az ívet, annak minden pontnál ugyanarra a kérdésre kell válaszolnia: "Ön támogatja a Soros-terveknek ezt a pontját?". A kérdéssor alján pirossal ott virít, hogy a kérdőív visszaküldése ingyenes.

A kérdéseket azóta már angolra fordította és közzétette a The Budapest Beacon című lap.

Az újabb nemzeti konzultációról a Fidesz-KDNP velencei kihelyezett frakcióülésén döntöttek két hete, egy hete pedig Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár arról beszélt, hogy "nagyjából októberben" el is indul majd a konzultáció. Az újabb nemzeti konzultációt reklámozó "társadalmi célú hirdetések" már láthatóak egyes csatornákon, valamint várhatóan újabb Soros-plakátok is megjelennek az utcákon.

Hozzászólások