szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tápiószelei férfi rendszeresen gyógyszerrel kábította el a lányát, aki 2014-ben szülte meg a gyermekét. Az ügyészség szerint az anyja semmit sem tett azért, hogy az élettársa ne bántsa tovább a lányukat.

A Bors szerint hétfőn ítélethirdetés várható a Budapest Környéki Törvényszéken a tápiószelei családon belüli erőszak ügyében.

Egy férfi hónapokon át erőszakolta 2014-ben az akkor 13 éves lányát a vád szerint, és élettársa mindezt tétlenül nézte. A pár 1995 óta élt élettársi kapcsolatban.

A férfi azt használta ki, hogy nő este járt dolgozni. A lányának kiskanálban tört össze egy fájdalomcsillapítóként, gyulladáscsökkentőként használt gyógyszert, és azt mondta neki, hogy az vitamin, amit be kell vennie. A gyermek ettől elálmosodott, elaludt vagy a cikk szerint olyan is volt, hogy eszméletét vesztette. Az apja ilyen állapotban erőszakolta meg.

A lány 2014 decemberében szülte meg apjától fogant gyermekét. Mivel nem tudta, mit is tesz vele az apja, terhességét végül az osztályfőnöke vette észre az iskolában, de abortuszra akkor már nem volt lehetőség.

Az apa később arra is rávette a lányát, hogy hamis tanúvallomást tegyen, illetve feljelentést egy ismeretlen fiatalember ellen. Később már olyan állítás hangzott, hogy a szexuális kapcsolat közös beleegyezéssel történt.

A lány anyja az ügy másodrendű vádlottja, aki az ügyészség szerint elhallgatta gyanúját a hatóságok elől az élettársával kapcsolatban.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bemutatkozott a családi Porsche Taycan

Bemutatkozott a családi Porsche Taycan

Hol áll a Puskás Aréna „Orbán-alagútja“ a világ titkos járatainak mezőnyében?

Hol áll a Puskás Aréna „Orbán-alagútja“ a világ titkos járatainak mezőnyében?

Zebrán ment neki a 15 éves lánynak egy türelmetlen autós Veszprémben

Zebrán ment neki a 15 éves lánynak egy türelmetlen autós Veszprémben