szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fogadásból belemarkolt Gyurcsány Ferenc regnáló miniszterelnök fenekébe Karafiáth Orsolya költő. A fogadás részeként Karafiáth azt is mondta,

„Miniszterelnök Úr, magának csodás feneke van!”

Gyurcsány Ferenc a hvg.hu-nak – a sajtósán keresztül – elárulta, az eset 2005-2006-ban történt a bulinegyedben. A Kuplungban volt baráti beszélgetésen Dessewffy Tibor szociológussal, aki a tanácsadója volt. Gyurcsány a pultnál állt, akkor fogta meg Karafiáth a fenekét hátulról. A testőrök emlékei szerint nem voltak bent. Miután nála nem volt pénz, vélhetően Dessewffy fizette Karafiáth sörét is.

Az eseten nevettek. Nem ez volt az egyetlen, Gyurcsány Ferenc kapott már váratlan szerelmi vallomást, de volt olyan "rajongója", aki nyilvános helyen egy puszit adott a szájára. Ezeket "nem veszi föl", úgy van vele, közszereplőkkel megesik az ilyen.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Három kerékpárosból egy menet közben is telefonozik

Három kerékpárosból egy menet közben is telefonozik

Dobszay János: Ő fél, ők félnek, mi nem félünk

Dobszay János: Ő fél, ők félnek, mi nem félünk

Visszavonták az eladott jegyek egy részét a Portugál Nagydíj szervezői

Visszavonták az eladott jegyek egy részét a Portugál Nagydíj szervezői