szerző:
hvg.hu

A DK felháborodik a kormány alantas ösztönökre építő kampányán, majd szépen lemásolja azt, ráadásul politikai felelőssége is van a kérdésben.

Gyomrozza a kormányt a DK az idegenellenes, félelemkeltő kampány miatt, ugyanakkor élen jár az irigységre alapozó hangulatkeltésben. A DK ugyanis az ukránoknak nyújtott magyar nyugdíjak ügyét vette elő – ugyanolyan parciális és erőltett ügy, mint a kormány terroristázása. "Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!"

Ráadásul a régi, 2004-es egyezményt Gyurcsány Ferenc is megszüntethette volna miniszterelnöksége idején, mégsem tette, de a politikai felelősséget nem nagyon veszi magára.

Ön szerint mennyire van igaza Vadai Ágnesnek?

HVG KAMUMÉTER

Vadai Ágnes: „A DK fölháborítónak tartja a közpénzek milliárdjaiért folyó hazug kampányt, ami gyűlölettel mérgezi az ország lakóinak lelkét. A hazugságlufi, melynek egyedüli célja a félelem és a rettegés elültetése volt, kipukkadt”.

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!